Brunch på Grand Öl & Mat

Äntligen helg, det betyder sovmorgnar och en hel del Netflix (älskar Netflix)! Men man kan ju inte njuta fullt ut utan en härlig brunch med vännerna. Så idag på förmiddagen begav jag mig till Grand Öl & Mat för att möta upp med mitt gäng! Jag blir så glad varje gång vi ses, speciellt när vi ska äta gott och sitta och prata om allt möjligt i timmar. Och så blev det, vi var där i typ 3 timmar. Men det var så skönt att sitta ner i deras bekväma soffor, jag nästan somnade till.

Jag ger brunchen en 7 av 10 möjliga. Jag är själv ett stort fan av bruncher och den här buffén bjöd på många läckerheter, även min frukostfavorit: bananpannkaka. Supergott var det och jag åt lite av varje för att få en bra idé om hur maten smakar på Grand Öl & Mat.

Brunchen fick inte det högsta betyget eftersom det var många rätter som hade blivit helt kalla när jag skulle ta av dem. Lite synd det, de kunde ta in mindre serveringstallrikar men oftare, så att alla får varm mat av det som ska vara varmt. Priset för hela brunchen var okej så ännu en tumme upp för dem.

Men jag tycker det är helt värt att besöka dem för att avnjuta en god brunch och ett stort plus är att det inte alls var fullproppat med folk, eller så kändes det så eftersom de har många bord och sittplatser, det ger dem en extra guldstjärna när det finns plats till alla! Och tack vare det kunde vi även sitta där hur länge som helst.

Sammanfattningsvis kan jag säga er att maten var riktigt god och de hade nya spännande rätter man annars inte äter så mycket av. Många sorter av sallader och pajer med bland annat lax, spenat och fetaost i. Och brödet de hade var helt underbart gott. Det var liksom fortfarande fuktigt så man förstod att det hade bakats nyligen, så smöret nästan smälte när man bredde på. De hade många olika ostar att välja bland och det var en lite stark spansk ost som jag blev förälskad i, tror den heter Manchego eller nåt.

Så jag kan varmt rekommendera att ni går dit om ni är sugna på en god brunchbuffé. Om man är glad i nyttiga maträtter så är detta det rätta matstället att besöka.