Hemmakväll

Hej allihopa!

Idag fick det bli en riktigt efterlängtad hemmakväll i min sköna soffa, och gud så härligt och välbehövligt det var! Jag bjöd över Sofia och Maria för det var så längesedan vi sågs sist, och de älskar ju också världens bästa serie: GoT, så det blev en helkväll med många timmar framför Netflix.

Det är så härligt när mina bästa vänner kommer över. Och till Netflix går det ju inte att vara utan godis så vi hade som ett litet knytkalas med en massa gott att välja bland. Även om det var en onsdagskväll kändes det som en lördag med massor av mys till sent på kvällen och många avsnitt av Game of Thrones. Vi började också kolla på en film på Netflix, men vi blev så trötta så vi ska fortsätta den nästa gång vi ses.

Som ni kanske vet så är ju jag en lakritsälskare så det blev många varianter. Maria hade gjort egen lakritsfudge så det stoppade vi också i oss och Sofia hade köpt med flera sorters choklad, så man kan lugnt säga att vi blev proppmätta. Med alla dessa godsaker drack jag en kopp lakritsté och det var en jättegod sort, ni måste prova. De andra smuttade på lite rödvin, som passar väldigt bra med choklad och fudge. På slutet blev det lite glass, en gammal hederlig gräddglass, så gott det var och vilken mysig hemmakväll det blev.

Tack kära vänner!