Kväll på Möllan

Då blev det en utekväll här hemma på Möllan. Jag bara älskar att vara i mina hemtrakter, jag känner väl till ställena, det är trevligt folk och det bästa av allt är ju att jag har så nära hem.

Vi bestämde oss för att ha en liten förfest hemma hos mig innan vi drog ut. Jag bjöd på lite snack och hemmagjorda drinkar (några av dem kan ni läsa i mitt inlägg Sommardrinkar).

Sedan drog vi ut och första stället blev Tempo. Det var inte så mycket folk där men vi var ganska tidigt ute så det var förväntat. Då ringde jag till Kalle och gänget så de kom till Tempo för att möta upp oss. De är riktigt roliga och Kalle hade med sig några snygga killkompisar. Väl på Tempo så beställde vi in lite mat till drinkarna, jag tog en club sandwich och den var jätteläcker! Så gott när man är lite hungrig. De andra beställde hamburgare och jag blev själv lite sugen, får nog ta en sån nästa gång.

När vi var lite fler som samlats drog vi vidare till Belle Epoque där jag inte hade varit på jättelänge. De har gjort om lite där inne och måste säga att det var mycket bättre nu, det var fräschare och en ny design så det känns mer som en nattklubb för oss unga, helt klart bättre. Där körde vi ett par drinkar som var supergoda och de spelade många bra låtar som man bara var tvungen att dansa till.

Så kom vi till kvällens sista ställe och det blev Metro. Här är det alltid lika fullt med folk och det var grymt skoj! Vi stannade där tills det stängde och efter ett tag var vi bara 4 personer kvar av gänget så vi drog till mig för lite efterfest och en sen nattning.

En mycket kul kväll!