Dags för nya utmaningar

Förra veckan sa jag upp mig från mitt jobb. Om allt går som planerat så jobbar jag med marknadsföring om fyra år. Det är alltså till civilekonom med inriktning mot marknadsföring som jag ska börja plugga till hösten. Mitt intresse för marknadsföring började för två år sedan och känslan att detta är rätt val för mig har vuxit sig allt starkare.

Det var lite pirrigt att säga upp sig och trots allt så har jag gillat mitt arbeta. Men samtidigt så känns det helt underbart att jag har kommit in på utbildningen och äntligen ha bestämt mig. Jag kommer säkert att sakna alla härliga arbetskamrater och att studera kommer att kräva en hel del disciplin och hårt arbete. Men samtidigt så är det precis vad jag drömt om.

En karriär inom marknadsföring kan leda till spännande och varierande arbetsuppgifter. Att få jobba med kreativitet och få leda olika kampanjer för företag ser jag som en otroligt rolig utmaning. Jag är säker på att jag kommer att klara av all teori om jag har siktet inställt på mitt drömjobb.
Mitt mål är att hitta att jobb på ett mindre företag i Sverige. Funderar på att jobba med att designa webbsidor som hjälper företag att synas på internet. Man kan leta jobb på sajter som Jobbsafari.se. Jag har gjort en del sökningar där och har hittat jobb som verkar helt perfekta att söka när jag har gått klart min utbildning. På Jobbsafari.se kan man söka på enskilda företag så det är lätt att se om det finns några jobb på företaget som Mediakonsulterna. Idag är det väldigt viktigt att synas och att hjälpa småföretag att växa ser jag som ett riktigt drömjobb. Visserligen är det lätt att fundera på att jobba på ett stort internationellt företag, men jag tror ändå att jag kan utvecklas mest om jag får hjälpa olika mindre företag att växa.