Vem Vinner Let´s Dance 2017?

TV4:s populära danstävling Let´s Dance är tillbaka! 10 svenska kändisar tävlar om titeln Let´s Dance vinnare 2017. Vem tar hem den åtråvärda Röda skon som är förstapriset i tävlingen?

I årets upplaga av Let´s Dance återfinns följande deltagare:

  • Anja Pärson, Fd Skidåkare – Alpint
  • Anders Öfvergård, känd från Arga Snickaren
  • Stina Wollter, konstnär, radioprogramledare
  • Jesper Blomqvist, Fd Fotbollsspelare
  • Ellen Bergström, Skådespelare
  • Johannes Brost, Skådespelare
  • Mikaela Laurén, Fd Boxare
  • Samir Badran, Artist
  • Messiah Hallberg, Komiker
  • Dominika Peczynski, Artist

Från början var det tänkt att skådespelaren Thorsten Flinck skulle varit med i Let´s Dance 2017, men på grund av för dålig hälsa ersattes Flinck av den tidigare landslagsspelaren i fotboll: Jesper Blomqvist.

Tippa på Let´s Dance 2017!

Ett flertal större spelbolag erbjuder idag Let’s Dance odds. Spela på den deltagare du tror kommer vinna hela tävlingen. Ju tidigare du placerar ett spel och lyckas pricka in rätt vinnare ju högre är oftast oddsen. Ju fler tävlingar det går och ju fler deltagare som får lämna, ju mer kommer oddsen sjunka. 

Förutom vinnarodds erbjuder en del spelbolag även Let´s Dance odds på nästa deltagare att åka ur. Detta är ett väldigt populärt spel då detta kan ge utdelning ganska snabbt. Väljer du att spela på vinnare får du vänta ända fram till finalen i tävlingen om den deltagare du spelat på fortfarande finns kvar i Let´s Dance.

Favorit att vinna Let´s Dance 2017?

Om man tittar på de aktuella Let´s Dance oddsen inför första programmet är Samir och Anja störst favoriter i botten hittar vi Dominika Peczynski och Stina Wolter. 

Let´s Dance 2017 är den tolfte säsongen av det oerhört populära dansprogrammet som sänds i TV4. I de tidigare Let´s Dance tävlingarna har bara tre av elva vinnare varit kvinnor: Tina Nordström 2008, Jessica Andersson 2011 och nu senast Elisa Lindström 2016.

Om det blir en man eller kvinna som står överst på tronen efter Let´s Dance finalen 2017 återstår att se, vi väntar med spänning! Låt dansen börja och lägg ditt spel på Let´s Dance 2017!

Lycka till med ditt spelande.