Om mig

 Hej kära läsare!

Mitt namn är Miranda, jag är 30 år och bor i Sveriges utan tvekan bästa stad: Malmö! Jag älskar min hemstad, hela Skåne och särskilt där jag bor på Möllan. Jag bara älskar Malmö för det ligger så söderut man bara kan komma, och härifrån är det nära till Danmark, Tyskland och resten av Europa. Mina favoritintressen är mat och även att resa, vilket är väldigt enkelt härifrån, antingen med tåg eller med flyg. Jag tycker nog bäst om att åka tåg för då kan man se så fina landskap från fönstret samtidigt som man avnjuter en god bit mat.

Mitt favoritresmål är nog Berlin och London, där världens bästa restauranger finns, men även här hemma i Malmö finns det mycket gott att välja bland. Och det är alltså vad mitt allra största intresse består av: mat! Det är min största hobby sedan jag var barn, då mina föräldrar lärde mig mycket om hur man lagar mat från grunden med bra råvaror, tack vare att min pappa har arbetat som kock. Så för mig är det inte bara viktigt att det smakar gott, det ska vara råvaror av god kvalité och det ska vara fint att se på. Jag älskar också att ta bilder och dela med mig av recept, så därför bestämde jag mig för att starta den här bloggen. Här kan ni följa mig på mina kulinariska resor i min hemstad och annat kul. Jag kommer med massor av tips och en del recensioner så att ni vet vart ni ska äta ute nästa gång. Jag älskar att prova mat från andra kulturer så det kommer ni också få läsa mycket om!

Men ni kommer kunna läsa om mycket annat också. Jag älskar att leva livet och upptäcka nya saker och personer. Jag delar också med mig om mina roliga utekvällar med mina vänner här i Malmö och mycket annat skoj! Om det är något ni undrar över eller om ni också vill tipsa om någon restaurang man bara måste prova så säg till, skriv gärna en kommentar eller ett e-mail till mig.

Jag hoppas att ni fortsätter att följa min blogg, det är ju mina läsare som är det viktigaste i min blogg och jag blir jätteglad när ni skriver kommentarer. Och kanske det är till och med så att vi ses där ute i Malmös nattliv och vimmel?